avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gravida aflată in CCC, firma inchisa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gravida aflată in CCC, firma inchisa

Buna ziua,
Pana pe 23 mai 2018 sunt in concediu creștere copil pana la vârsta de 2 ani ( copilul va împlini 23 de luni). Sunt însărcinată in saptamana 27. Din 22 mai ar fi trebuit sa intru in concediu medical de risc maternal pana la prenatal ( in jurul datei de 10 Iunie) insa astăzi am fost înștiințată doar telefonic ca s-a publicat in monitorul oficial închiderea firmei in urma procedurii de insolventa. In aceste condiții imi mai poate elibera medicul ginecolog concediul medical? Si dacă da, cine il preia, unde il depun?
Multumesc de răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 19 Mai 2018
Verificati si la Reg. Comertului daca societatea este radiata si apoi mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate sa va spuna cum sa procedati in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt in CCC pana pe data de 8 iunie 2018. Dupa aceasta perioada doresc sa intru in concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal intrerupt AncutaDumitru AncutaDumitru Buna ziua! Sunt insarcinata in 23 de saptamani iar in ultimele 30 de zile am beneficiat de concediu de risc maternal. Daca starea mea de sanatate s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!intampin urmatoarea problema.sunt însărcinată in ... MihaelaBb97 MihaelaBb97 Buna ziua!Intampin urmatoarea problema.Sunt însărcinată in 23 de saptamani si la sfatului medicului ginecolog am incercat sa intru in risc maternal. Am fost ... (vezi toată discuția)