avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediul de risc maternal intrerupt
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediul de risc maternal intrerupt

Buna ziua!
Sunt insarcinata in 23 de saptamani iar in ultimele 30 de zile am beneficiat de concediu de risc maternal. Daca starea mea de sanatate s-a imbunatatit,iar medicul specialist nu mai considera necesara continuarea acestui tip de medical pot continua pana la intrarea in prenatal cu concediu medical de boala obisnuita si cu concediul de odihna ramas?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:48, 4 Aprilie 2018
Un prim pas ar fi sa va hotarati dvs. si medicul ginecolog, spre binele copilului, daca mai aveti sau nu nevoie de concediu de risc maternal.
Si daca medicul ginecolog considera ca trebuie intrerupt concediul de risc maternal pot trece intr-unul din concediile mentionate? Este legala aceasta trecere?
Daca ginecologul nu va prelungeste concediul de risc maternal, acesta se intrerupe. Nu am de unde sa stiu care va fi ulterior, starea dvs. de sanatate si daca veti putea beneficia de concediu medical sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt însărcinată în 21 de saptamani, am solicitat concediu de risc maternal si mi s-a făcut un raport la medicina muncij ptr 60 de zile pana ... (vezi toată discuția)
Sarcina si concediu onthespot onthespot Buna seara, 1) sunt functionar public, insarcinata in 10 saptamani, sarcina cu risc. Anul trecut noiembrie si decembrie am avut cate 4 zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Helen15 Helen15 Buna ziua Am cateva intrebari noi legate de acordarea concediului prenatal. Sunt insarcinata in 23 saptamani, data nasterii copilului fiind 08.06.2012 (asa ... (vezi toată discuția)