avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Am dat mașina la un “prieten “ care la rândul lui a dat-o mai departe și tot așa ..
Încerc sa o găsesc de 1 an de zile dar fără rezultat ,
Cum se procedează in cazul acesta cu radierea ?
Precizez ca am Fiscalul și copii de la acte .
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: D@nyell , utilizator 05:44, 19 Mai 2018
Initial solicitati date relevante de la SPR evidenta auto
Sincer ..sunt plecat din țara din 2000 și habar nu am cum sa procedez ...

ynocentta a scris:

Initial solicitati date relevante de la SPR evidenta auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, fiul meu a cumpărat o masina in 2019 și a inmatriculat-o ... MGA George MGA George Bună ziua, Fiul meu a cumpărat o masina in 2019 și a in matriculat-o pe numele tatălui meu (bunicul lui). În 2020 a vândut masina si nu a facut nici un ... (vezi toată discuția)
Scadere de la impozit autoturism garofoli garofoli Momentan figurez in evidenta directiei taxe si impozite cu un autoturism pe care nu il mai detin de vreo 6 ani , vanzandu-l catre alta persoana .....din pacate ... (vezi toată discuția)
Radiere auto din circulatie corina_chipirog corina_chipirog Buna ziua, Am vandut anul trecut lui x o masina. Pana sa scot fiscalul acesta a vandut-o lui y, dar mi-a dat copie acte: masina, CI noul proprietar. Cand il ... (vezi toată discuția)