avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drepturi la succesiune are fata surorii mele care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drepturi la succesiune are fata surorii mele care este infiata de parintii mei ?

Buna ziua! Cand sora mea a decedat acum 20 de ani fata acesteia a fost infiata de parintii mei. Acum parintii mei au decedat si trebuie sa impartim curtea si o bucata de teren . As dori sa stiu daca drepturile noastre sunt egale . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Elena Popovici , utilizator 18:31, 18 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Prin infiere nepoata dumneavoastra v-a defenit sora deci are aceleasi drepturi ca si dumneavoastra.
Ea sustine ca are mai multe drepturi care rezulta din faptul ca este succesoarea mamei sale dar si din faptul ca a fost infiata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frati vitregi la mostenire andapaun andapaun As vrea sa va rog sa-mi spuneti care este ordinea succesiunii si care sunt cei cu drept de mostenire in urmatorul caz: o prietena a mamei a decedat. Decedata ... (vezi toată discuția)
Bunica m a infiat pe mine si sora mea de la mama mea naturala ... vica sandu vica sandu bunica m a infiat pe mine si sora mea de la mama mea naturala in 1973 .....decedate fiind ambele ....atat bunica cat si mama naturala ....ce drepturi avem eu ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune Mariusik_84 Mariusik_84 Buna ziua, Parintii mei au decedat acum doi si nu am facut taxa de succesiune as vrea sa stiu cat imi revine mie mostenire in calitate de fiica intrucat am ... (vezi toată discuția)