avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarari AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarari AGA

La AGA ordinara de aprobare a bilantului 2005 vom face si alegeri pentru consiliul de administratie deoarece expira mandatul pt.acesta. Am putea cu aceasta ocazie sa alegem si comisia de cenzori pentru a nu mai face o noua sedinta in toamna cand expira mandatul pt.ea? Daca e posibil, atunci cum trebuie sa mentionam aceasta in Hot..AGA? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:22, 13 Martie 2006
daca ar fi vorba numai de prelungirea mandatului cenzorilor nu cred ca ar i probleme. dar daca se schimba componenta cred ca ar fi mai dificil pt. ca hot. trebiue sa o depui si la reg. comertului iar orice mentiune opereaza de la data inregistrarii. daca modificarea se va face abia in toamna si se schimba membrii cred ca ar fi indicat sa faci o noua aga atunci si sa o depui la reg. com. atunci,cand vrei sa opereze modificarea.
puteti prelungi fara probleme mandatul cenzorilor

daca numiti cenzori noi, teoretic, nu este nici o problema, doar aveti grija sa treceti in hotarare data de la care incepe mandatul acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare statut sa ? ContSters56278 ContSters56278 Daca unul dintre cenzori i unui SA se retrage,(acesta fiind trecut si in actul constitutiv,care anul trecut s-a actualizat), nu mai trebuie sa actualizez iar ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat presedinte, cd, cenzor unarcisa unarcisa Buna ziua. In cadrul unei asociatii expira mandatul de 4 ani al presedintelui, al vicepresedintilor, al membrilor Consiliului Director, precum si al cenzorului ... (vezi toată discuția)
Durata mandat comitet executiv asociatii de proprietari mihaela nedelea mihaela nedelea La adunarea generala de constiuire a asociatiei de proprietari s-a hotarat ca durata mandatului comitetului executiv sa fie de 2 ani. Daca aceasta ... (vezi toată discuția)