avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inchiriere apartament la varsta de 19 ani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inchiriere apartament la varsta de 19 ani

Buna ziua! Am 19 ani si sunt fata,iar dupa cum am spus urmeaza sa plec de acasa in alt oras.In acel oras unde o sa ma stabilesc as vrea sa inchiriez un apartament.Am voie din punct de vedere legal la 19 ani sa inchiriez pe propria raspundere apartamentul sau garsoniera far acordul parintilor?
Daca da ce documente si acte sunt necesare pt inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:24, 18 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Carte de identitate si mergi cu propietarul la Directia de Taxe si Impozite, au acolo formulare tip .

Nu ai nevoie de acordul nimanui.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Sunteti majora asa ca puteti sa inchiriati.
Va trebuie C.I. si bani de chirie
e nevoie doar de buletin pt inchiriere?
Buna seara,
Da de C.I. si de bani sa platiti chiria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere fara buletin Emma Ela Emma Ela Am on intrebare:Daca sunt majora si vreau sa inchiriez un apartament/garsoniera este nevoie numaidecat de buletin pt a inchiria,sau se poate si fara ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil bun comun dupa pronuntarea divortului de catre unul din proprietari maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori o lamurire a situatiei urmatoare: In urma divortului ,fara efectuarea partajului ..proces pe rol, fostul sot doreste sa de-a in chirie o ... (vezi toată discuția)