avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inchiriere fara buletin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inchiriere fara buletin

Am on intrebare:Daca sunt majora si vreau sa inchiriez un apartament/garsoniera este nevoie numaidecat de buletin pt a inchiria,sau se poate si fara buletin(momentan l-am pierudut si nu sunt in oras)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:35, 24 Mai 2018
Pentru incheierea documentelor de inchiriere trebuie ca locatarul sa fie identificabil,respectiv sa se consemneze datele din CI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament la varsta de 19 ani Emma Ela Emma Ela Buna ziua! Am 19 ani si sunt fata,iar dupa cum am spus urmeaza sa plec de acasa in alt oras.In acel oras unde o sa ma stabilesc as vrea sa inchiriez un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun ContSters122621 ContSters122621 La parterul blocului in care locuiesc exista o uscatorie, 2 apartamente si 2 garsoniere. Proprietarul garsonierei care are un perete comun cu uscatoria a vrut ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere lucian1956 lucian1956 Buna seara, Am un apartament pe care l-am inchiriat cu forme legale. Administratorul blocului insista pe langa chirias sa-i dea o copie dupa contractul de ... (vezi toată discuția)