avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Vreau sa cumpar o cramă cu tot cu firma. A-si dori sa știu ce ar trebui să-l întreb pe respectivul patron care vinde firma si unde trebuie sa ma duc sa vad daca firma este in regula și nu are datorii. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Iurcu , utilizator 14:56, 19 Mai 2018
Firma care detine crama trebuie sa fie inregistrata la Registrul comertului din judet. Acolo se poate face si transferul firmei de la vechiul la noul proprietar.
Pentru a vedea situatia financiara a firmei trebuie sa va prezinte ultimele documente de plata, oficiale, de la ANAF/ trezorerie si primarie - taxe si impozite, respectiv adeverinta de rol agricol.
Trebuie sa va prezinte extras de carte funciara si numar cadastral.
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa la tara fara numar cf bea_iza bea_iza buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Rezervare nume eu777 eu777 Buna ziua, Am o nelamurire si solicit putin ajutor. M-a rugat un prieten sa-i fac o rezervare de nume pt. o firma (el fiind in imposibilitate de ... (vezi toată discuția)