avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimarea executarii popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Perimarea executarii popririi

Exista vreo incidenta pentru perimarea executarii silite prin poprire ?

Sau dureaza la nesfarsit ?

Pentru ca eu mai am vreo 30 ani pana la pensie ::))
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 13:04, 20 Mai 2018
Poprirea respectiva va continua pana la acoperirea debitului datorat sau atat timp cat apareti ca realizati venituri . ,
Am verificat pe portalul instantelor si admiterea cererii de incuv.executare silita a fost la 24.04.2012 . de atunci nu am realizat venituri am lucrat numai la ''negru'' , nu am bunuri pe numele meu .

Deci, s-au implinit 6 ani de la inceperea dreptului creditorului de-a solicita executarea silita , in tot acest timp creditorul nu a reusit sa-mi smulga niciun leu ,ca sa intrerupa prescriptia si nici notificari nu am primit .

Cu toate acestea am incercat la mai multe banci sa-mi fac un card de debit ,raspunsul bancilor a fost ca am conturi blocate/poprite si pana nu le achit nu se poate .

In fine consider ca , creditorul a renuntat la datorie.
Cunosc sute de persoane cu aceasi situatie prezentata care vor sa scape de buboiul popririi .

Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
Antik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)