avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Anulare proces verbal
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Anulare proces verbal

Intr-o seara eram la un prieten la bloc cu niste prieteni la un chef unul dintre prieteni era soferul care nu a consumat nimik ,pe la ora 2,30 am coborit la masina sa iau tableta si in timp ce eu cautam in masina o patrula sa oprit si ma legitimat nu aveam actele la mine au scris ei ce au scris si au zis ca o sa primesc acasa un pv ce au scris pe procesul verbal nu miau zis nici de semnat nu milau dat sa semnez la ce sa ma astept
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 19 Mai 2018
Buna seara,
In Italia sau in Romania s-a petrecut acest eveniment?
Urmeaza sa vi se comunice la domiciliul dv PV contraventie
Daca apreciati ca aspectele constatate si consemnate in sarcina dv nu releva realitatea,aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare,la judecatoria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politia locala navodari(constanta) GCatalin GCatalin Salut In data de 31.01.2015 am fost (zic eu) victima unui abuz al Politiei Locale Navodari. Evenimentul s-a petrecut astfel: eram cu un prieten in masina ... (vezi toată discuția)
Amenzi abuzive Mihaela Andreea Mihaela Andreea Aseara mergeam cu o prietena pe strada ,cand eram pe la jumătatea trecerii de pietoni apare o masina de politie cu luminile aprinse,semnalele acustice nu erau ... (vezi toată discuția)
Atributiile politiei locale ladybry ladybry Buna ziua! Am si eu o problema... am fost intr-o excursie la cabana unei prietene care se afla langa un lac de acumulare care a fost facuta prin inundarea ... (vezi toată discuția)