De la 18 ani am dat părinților tot salariul până la 26 de ani ca să îmi facă mie casă, iar acum sora mea spune că are dreptul la jumătate. Vreau să îi dau în judecată, îmi pot recupera banii băgați acolo?
De la 18 ani am dat părinților tot salariu pana la 26 de ani ca să mi facă mie casa, chipurile, acum sunt însurat am un copil de 2 ani și am 40 ani,Cu soția am început sus sa facem mansarda, am schimbat acoperișul, am mobilat camere jos... Toate bune pana când sora mea pe care o ajuta sa și facă casa a venit sa stea la noi, ca să nu mai plătească chirie le am eliberat una din cele 2 camere în care stăteam jos dar acum îmi spune ca e la ea în casa ca are dreptul la jumătate.... Doarme pe patul meu, sta în mobila mea.... Ai mei tot pe mine m au dat afara cu soția și copil mic... Vreau sa i dau în judecata pentru a mi recuperez banii băgați acolo... Menționez ca am chitanțe aproape la tot ce am cumpărat... Cum pot rezolva?... Mulțumesc
In instanta pe baza actelor doveditoare, parintii sunt obligati sa va restituie cheltuielile cu investitia in casa. Atentie ! Daca parintii vor face act de vanzare -cumparare surorii dvs. ( caci in timpul vietii lor pot vinde oricui), atunci datele problemei se schimba, proces lung,..ca dvs. sa mai recuperati ceva din banii investiti in casa , asa cum am mai spus.