avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua maternitate

Buna ziua sunt persoana handicap grad 2 nevasta urmeaza sa nasca peste 1 luna maxim eu am lucrat 3 ani ultima data a fost 2017 Mai doresc sa stiu daca pot face indemnezia sau concediul de Copil avand in vedere ca am 3 ani stagiul Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vip2you17 , utilizator 19:04, 20 Mai 2018
Data prezumata a nașterii copilului este în iunie 2018?
Da iunie cam asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gyani gyani Sunt angajata din 31 mai 2016 , urmeaza sa nasc in luna mai 2017 la inceputul lunii max data de 10 mai , voi beneficia de indemnizatie avand in vedere acest ... (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa lucrez inainte pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? cool_girl_em cool_girl_em Buna, sunt in ultimul an facultate la pedagogie. Daca incep sa muncesc din septembrie 2012 pana in iunie 2013, )pentru ca atat tine un an scolar) sunt 10 luni ... (vezi toată discuția)