avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Neintelegere cu proprietarul(chirie)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Neintelegere cu proprietarul(chirie)

Buna ziua, dupa 10 luni in care mi-am platit chiria la timp si am fost foarte corect cu proprietarul in momentul cand a trebuit sa plec el ma ameninta, oprindu-mi garantia si fortandu-ma sa platesc 600 ron pentru 2 zgarieturi pe perete care nu costa mai mult de 50 ron.Ma ameninta ca are contract la ANAF si ca o sa ma caute daca nu ii platesc si cei 600 ron chiar daca mi-a fost oprita garantia
Cel mai recent răspuns: Danyby , utilizator 18:18, 21 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati amiabil pentru solutionare eventual din garantie sa retina contravaloare reparatii zgarieturi
Nu m.ar fi revoltat faptul ca isi opreste garantia pentru reparatii, dar sa opresti garantia toata si sa mai ceri si in plus cateva milioane bune este deja prea mult, + amenintarile cu faptul ca are contract ANAF si daca nu ii dau banii n.o sa fie bine
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat dv ati fost de buna credinta ati acceptat plata anticipata a garantiei,locatorul nu are temei legal pentru pretentia retinerii intregii garantii plus suma suplimentara
Chiar daca are contractul inregistrat la autoritatea fiscala,nu poate face dovada cand au fost realizate zgarieturile pe pereti
Va multumesc frumos de informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie falsa - fisc alexoiu alexoiu As dori daca ma puteti ajuta in urmatoarul caz: - am inchiriat un apartament in iarna anului trecut - contractul de inchiriere a aparut din partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez in distributie iar angajatorul ne opreste suma ... Vladimir28 Vladimir28 Buna ziua! Lucrez in distributie iar angajatorul ne opreste suma de 170 ron lunar garantie pentru autovehiculul pe care il avem in primire! Mentionez ca nu ne ... (vezi toată discuția)
Haine la comanda - lege Epenakruijt Epenakruijt O poveste lunga! Mi-am facut la comanda rochia de cununie civila, plus rochia fetitei. 1.400 ron platiti iar rezultatul....o mizerie. 1. Ambele rochii ... (vezi toată discuția)