avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract de concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract de concesiune

contract de concesiune
Buna ziua,
Am un Contract de concesiune cu Primaria pe durata de 49 de ani pentru un loc de inhumare in suprafata de 3.75 mp.De acest contract mai beneficiaza inca doua persoane , sot si sotie , eu fiind titular.Unul din soti a decedat iar functionara de la cimitir m-a aertizat ca daca in termen de 1 an de zile nu se dezbate mostenirea defunctului eu pierd dreptul de proprietate.
Defunctul nu are copii .Cred ca este aberant .Mentionez ca defunctul avea 1.875 mp.
Va rog sa ma lamuriti cum pot solutiona aceasta problema , sotia defunctului fiind bolnava .
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
ellamoise, utilizator

Alte discuții în legătură

Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Reconcesionare loc veci - pierdut act concesiune monicaraluca monicaraluca Am pierdut actul de concesiune a locului de veci, concesiunea acestuia a expirat (25 ani) si am vrut sa o reconcesionez, am facut anunt in ziar referitor la ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)