avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot cere o copie dupa o declaratie? sau macar un numar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot cere o copie dupa o declaratie? sau macar un numar de inregistrare?

Am fost oprit pe strada si intrebat despre un incindent din zona. Ca un bun cetatean am vrut sa ajut..si am ajuns la sectia de politie unde am dat o declaratie. Peste 4 zile am primit in schimb o amenda acasa , de la aceeasi sectie de politie, o amenda pentru tulburarea linisti publice, consum de alcool si insultarea politistilor. In afara de datele mele, locul de pe amenda cat si motivul sunt inventate. Ma gandesc sa fac o contestatie si ma cred ca daca as avea si declaratii as putea justifica de unde au datele mele. Cei de la politie nu au vrut nici macar sa se prezinte, cand i-am intrebat de amenda si mi-au spus ca imi fac un favor mare spunandu-mi ca pot face contestatie. :( . Ce sanse am sa castig contestatia amenda neefind semnata iar la martor scrie "ora tarzie". Va multumesc pentru orice eventual sfat.
Cel mai recent răspuns: Alexm85 , utilizator 18:24, 3 Noiembrie 2009
Si eu caut un model de plângere contravenţională si nu am gasit in documente utile.decat pt rutiere.... sper sa fie bun acesta.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
hernandx, utilizator

În drept, întemeiez plângerea pe dispoziţiile ... trec O.G. 2/2001 ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru a formula plangere impotriva unui proces verbal de contraventie? sallsa sallsa Am primit acasa prin posta o amenda de la politia sect.6 sect 2 o amenda fiind specificat ca: \"a refuzat sa dea relatii privind stabilirea identitatii sale, ... (vezi toată discuția)
Model contestatie amenda ratb BiancaDeliu BiancaDeliu Va rog daca se poate cat mai repede sa primesc si eu un model de contestatie amenda ratb, stiu ca mi-ati dat un model intr-o discutie acum cateva zile dar nu ... (vezi toată discuția)
Model contestatie proces verbal amenda itm AndreeaS AndreeaS buna ziua, va rog, poate cineva sa ma ajute cu un [b]model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a ... (vezi toată discuția)