avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate face , legal și......elegant ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate face , legal și......elegant ?

Am teava de gaz a unui vecin legat la cutia și distribuitorul meu. Fiecare are la acest moment contorul și distribuitorul lui.Țeava parcurge 8 ml. , aerian, prin fata casei mele , la circa 1,5 m. distanta de peretele și geamul casei. Susținerea este asigurată de stâlpii de la gardul meu , gard care necesită reparatii totale. Cum trebuie să procedez legal , pentru a-l determină pe vecin să mute teava , contorul și distribuitorul în curtea sa ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nicomarco , utilizator 23:27, 20 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Teava, pana la contor, apartine DISTRIGAZ asa ca va trebui sa luati legatura cu aceasta institutie.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de gaze a vecinului pe terenul meu doina_manuela doina_manuela Dragi co-forumisti, Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire...si va rog sa ma sfatuiti. Povestea: Acum 2 ani am cumparat un teren, traversat de o ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Trarus Trarus Vecinul meu , avand casa situata cu spatele la fatada casei mele, la o i, de curand si-a instalat o centrala termica pe gaze, cu tiraj fortat, si a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori vă rog o opinie juridică în legătură ... Silvia123456789 Silvia123456789 Bună ziua! Aș dori vă rog o opinie juridică în legătură cu următoarea situație, întrucât nu am găsit un răspuns. Distanța între casă mea ... (vezi toată discuția)