Am avut un accident iar vinovatul mi-a dat asigurarea, dar mi s-a calculat o sumă mai mică decât am nevoie pentru reparație. Am șanse să obțin toți banii necesari reparației?
Bună seara! Si scuze ca scriu la ora asta dar chiar acum nu prea am somn ,deoarece cred ca o sa am o problema cu cei de la asigurarea Euroins si nu stiu cam ce sa fac. Am avut un accident cu cineva care este si de vina dar dinsul mi-a dat asigurarea lui care era la Euroins la fel ca si a mea dar in urma constatări pagubei de catre un acent de la asigurări nu stiu cum si pe ce criterii miau calculat ei costul pe care l-aș avea eu cu reparațiile deoarece nu cred ca ma pot incadra in acea suma calculată de agentul lor si cred că risc sa mai pun bani de la mine fiind si păgubitul. Va rog sa ma sfătuiți daca se poate ce as putea sa fac si daca mai am sanse sa obtin suma totala al costului de reparații dată de service-ul la care merg. Va mulțumesc anticipat!
Buna ziua "Nelu79" .
In cazul in care intampinati probleme cu service-ul sau asiguratorul, sau aveti probleme conexe cu aceasta speta/situatie, pentru alte raspunsuri, va stau la dispozitie, cu placere, pe acest forum/site.
Cunosc foarte bine legislatia/problematica in materie. Am, pana in prezent sase acreditari RAR.
Va doresc succes.
Dauna auto
catalin potlog
In cazul unei daune auto, cine are dreptul de a decide cat valoreaza reparatia si daca se repara sau se inlocuiesc reperele avariate, inspectorul de daune sau ... (vezi toată discuția)