avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata abonament UPC
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata abonament UPC

Buna ziua. Am facut un abonament UPC acum vreo 3 ani cu perioada de abonament 2 ani. In urma cu cateva luni, deci la 3 ani de la incheierea contractului, nu am mai platit abonamentul UPC si m-am transferat ca alt furnizor. Momentan sunt amenintat cu executarea silita pentru o suma de 115 lei de catre Getback Recovery.Suma se compune din 2 luni de abonament si penalizari. Plata abonamentului se facea la inceputul lunii pe luna in curs. Ei practic ma obliga sa platesc pentru doua luni de care eu nu am beneficiat de serviciile lor.Ce ma sfatuiti sa fac ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters474233 , utilizator 14:34, 21 Mai 2018

alexandru_pacurar a scris:

Buna ziua. Am facut un abonament UPC acum vreo 3 ani cu perioada de abonament 2 ani. In urma cu cateva luni, deci la 3 ani de la incheierea contractului, nu am mai platit abonamentul UPC si m-am transferat ca alt furnizor. Momentan sunt amenintat cu executarea silita pentru o suma de 115 lei de catre Getback Recovery.Suma se compune din 2 luni de abonament si penalizari. Plata abonamentului se facea la inceputul lunii pe luna in curs. Ei practic ma obliga sa platesc pentru doua luni de care eu nu am beneficiat de serviciile lor.Ce ma sfatuiti sa fac ?Multumesc
depune plangere penala ptr hartuire ??In momentul in care contractul a expirat nu mai ai nici-o obligatie .In momentul in care a expirat contractul firma trebuia sa-ti faca o oferta ptr un nou contract.dar de obicei firmele astea care au in spate mafioti ,vor sa isi tina clientii legati cu japca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata abonamet upc alexandru_pacurar alexandru_pacurar Buna ziua. Am facut un abonament UPC acum vreo 3 ani cu perioada de abonament 2 ani. In urma cu cateva luni, deci la 3 ani de la incheierea contractului, nu am ... (vezi toată discuția)
Contract upc nmarialidia nmarialidia Am dorit sa preiau un abonament UPC de la un unchi de-al meu, cuprinzând cabu, internet, telefon. Firma a refuzat sa-mi dea un contract pe care sa-l semnez la ... (vezi toată discuția)
Cum scap de upc? GeorgeDamian GeorgeDamian Buna seara,am o problema legata de upc.Doresc sa inchid contractul de cablu tv de la ei,din cauza serviciilor tot mai proaste ale respectivei companii si a ... (vezi toată discuția)