Buna as vrea să renunț la serviciile Telecom fiind îmi cer prea multi bani pe abonament dintre care televiziunea nu îl folosesc dar eu spun că nu-l interesează acest lucru și trebe sa plătesc până ce îmi expira contractul abonamentul l-am făcut mai demult 2 ani au trecut eram la un alt domiciliu înainte să expire m-am mutat și am cerut să îmi instaleze la domiciliu unde mă aflu acum ei au prelungit acel contract fără aprobarea mea prețul abonamentului este enorm de mare și nu vor să încheie contractul doar dacă plătesc până când au prelungit ei
Ce pot face sa renunț aștept răspuns mulțumesc Gabi
Platiti cat ati contractat initial, in caz de prelungire automata puteti renunta in termenul stabilit prin contract (de obicei o luna). Asta presupune sa nu fi facut intre timp niciun upgrade la abonament sau aparatura, de la care ar curge un nou termen obligatoriu de a plati contractul. De asemenea, trebuie sa fi nu beneficiat de vreo oferta de reduceri sau de cadouri, care ar justifica un termen fix de renuntare la contract. Daca ati primit aparate inchiriate, trebuie sa le returnati, altfel sunteti bun de plata. De ex. providerul meu inchiriaza unor clienti Horizon Box (UPC TV Box) si prevede expres ca vinderea ei la second hand este ilegala. In acest caz vanzatorul este bun de plata, iar cumparatorul este sfatuit sa-si recupereze banii de la vanzator, providerul nu va activa acest aparat daca este cumparat in mod ilegal, deci nu va putea fi folosit.
Rcs-rds
ContSters209690
buna ziua
am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)