avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare firma in insolventa

Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra...Am primit o oferta de angajare din partea unei societati, la prima vedere pare destul de serioasa, are proiecte mari,etc.De asemenea, modalitatea in carr au tratat problema angajarii(urmand exact procedura legala, incheierea unui contract de munca,etc.), precum si salarizarea daimpresia unei firme serioase, care merge bine.
Din cercetarile de pe mfinante.ro, se observa ca sunt in scadere cu profitul in ultimii ani( pe 2017 profitul net era undeva la 179.000 lei).De asemenea,am obsevat ca apar in CIP pentru emitere de BO fara disponibilitate la data introducerii in banca.Problema cea mai mare pare sa fie faptul ca, in luna aceasta s-a introdus, din partea unui creditor,o cerere de deschidereprocedurii de insolventa.
Avand in vedere aceste aspecte,considerati ca ar fi vreo sansa sa nu primesc vreo teapa daca devin sa accept oferta de angarare?Ma refer la posibilitatea neplatii salariului,concediere,etc. Daca firma e in insolventa?Este posibil ca o societate sa isi continue activitatea in mod normal si sa aiba profit,in aceste conditii?
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
daniella09, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru bo avalizat in alb care nu se regaseste in extras banca ca refuz plata pam@ pam@ Buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti intr-o problema: - am fost administarator intr-o societate, am facut un leasing pentru o masina utilitara, am iesit ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin falsificat furios furios Am fost anuntat de banca ca am primit un BO de valoare mare , despre care nu stiam nimic. Cand m-am prezentat la banca am constatat ca semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat laromla laromla Buna ziua, Am un BO avalizat la o firma partenera care l-a introdus la plata si nu am disponibil pentru plata. La randul meu am de recuperat de la un ... (vezi toată discuția)