avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Care este timpul maxim in care trebuie solutionat un caz in care masina este bagata la verificat in lipsa de talon(mentionez ca masina este adusa din spania unde a fist inmatriculata pe aceiasi persoana din 2006 pana in prezent pe care se face inmatricularea de romania.talonul a fost retras de catre autoritatile spaniole in momentul in care a fost facuta radierea ,iar in schimbul talonului s-a primit un act cu stampila registrului spaniol care spune ca tine loc de talon pentru a fi inmatriculata intr-o alta tara)masina este bagata la verificari de 1an si 3 luni.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 20:22, 25 Mai 2018
Nu exista un timp maxim, in Romania se asteata raspunul autoritatilor din Spania,care fac verificari legate de talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)
Inamtriculare masina spania rusenu rusenu Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina al carei proprietar este spaniol.Masina este in tara, are ITP si asigurare valabile si circula cu ea o doamna. Masina este ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)