avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inamtriculare masina spania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inamtriculare masina spania

Buna ziua,
Vreau sa cumpar o masina al carei proprietar este spaniol.Masina este in tara, are ITP si asigurare valabile si circula cu ea o doamna. Masina este adusa de sot, prieten cu spaniolul. De ce acte am nevoie pentru a inmatricula masina pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:19, 8 Mai 2011
In principal, de urmatoarele acte:
-contract vanzare-cumparare incheiat intre proprietarul din Spania si cumparator
-certificat de radiere
-talon original (briff mic), tradus si legalizat
-fisa fiscala eliberata de Serviciul impozite si taxe din cadrul Primariei unde apartine cu domiciliul cumparatorul
-certificat de autenticitate elibert de RAR
-dovada plata taxa inmatriculare
-CIV original si copie
-RCA pe numele cumparatorului
-copie CI cumparator
-cerere
-taxe (38 +52)
Cred ca nu am uitat nimic.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Inscriere auto capatanasorin capatanasorin Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani? Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto costi1813 costi1813 Salut. Sunt rezident in Spania dar criza m-a facut ca pe multi altii sa ma intorc in Romania. As vrea sa stiu in ce conditii as putea inmatricula in Romania ... (vezi toată discuția)