avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Radierea unui autovehicul doar cu talonul fara ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Radierea unui autovehicul doar cu talonul fara numerele de anmatriculare

Daca un proprietar de autovehicul asi radiaza autovehiculul din circulatie doar cu talonul masini fara a mai preda si numerele de anmatriculare ale masini , tinand cont ca nu asi pastreaza numerele pentru anmatriculare . Masina urmand sa aiba alte numere noi de anmatriculare . Are un sofer angajat pe care al forteaza sa faca o anumita cursa . Soferul stind ca nu are talonul masini , dar ne stind ce urmeaza sa faca proprietarul masini . Soferul efectuand cursa este oprit de politie iar politia ai face dosar penal soferului . Antrebarea e ; Proprietarul masini se face vinovat sau numai soferul ca a efectuat cursa fara a avea talonul masini dar ne stind ca proprietarul a radiat masina fara sa predea si numerele de anmatriculare ale masini . Masina urmand sa aiba numere noi de anmatriculare .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:26, 21 Mai 2018
asi radiaza autovehiculul din circulatie

Institutia radierii din circulatie reprezinta cererea proprietarului de vehicul irevocabila prin care se solicita radierea din circulatie -ceea ce implica interzicerea circulatiei vehiculului pe drumurile publice
Soferul este vinovat ca a acceptat sa circule pe drumurile publice cu vehicul fara a detine talonul auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autovehicul vandut avand in vedere ca mi s-au comunicat mai multe procese verbale de contraventie? Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am avut un autovehicul pe care l-am vândut in 2010 urmând toate procedurile legale: contract de vânzare-cumpărare, radiat de la taxe si ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)