avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... referitor la cererea de interventie accesorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

referitor la cererea de interventie accesorie

Sotia mea are un proces pe legea 77 - 2016 ( mentionez ca eu nu sunt parte in proces,, ap. fiind dobandit inaintea casatoriei ) si doresc sa depun o cerere de interventie accesorie. Ma puteti lamuri cum se depune aceasta cerere: o depun eu? avocatul? ( e reticient la aceasta actiune desi nu s-a castigat NICIUN proces ( mentionez ca procesul e in faza apelului ) .Ce ar trebui sa contina aceasta cerere? Multumesc pentru eventualele detalii
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:08, 21 Mai 2018
Pai daca aveti avocat, de ce nu va redacteaza el cererea de interventie accesorie?
Intr-adevar, poate fi introdusa si in apel si tinde sa sprijine apararea reclamantului.

Dispoziții legale:


Art. 63 Cod procedură Civilă

Intervenţia accesorie
(1) Cererea de intervenţie accesorie va fi făcută în scris şi va cuprinde elementele prevăzute la art. 148 alin. (1), care se va aplica în mod corespunzător.
(2) Intervenţia accesorie poate fi făcută până la închiderea dezbaterilor, în tot cursul judecăţii, chiar şi în căile extraordinare de atac.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de interventie in sprijinul unei parti in proces robin2014 robin2014 fostul sot a inceput un proces de partaj, urmeaza primul termen la care am inteles ca se vor solicita administrarea probelor . intrebarea este simpla daca ... (vezi toată discuția)
Intervenient in procesul de partaj dupa ce instanta a audiat martori alin7 alin7 Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt in proces de partaj cu fosta iar parintii ei sunt intervenienti in interes propriu. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Neluare in considerare cererea de interventie accesorie lacramioara81 lacramioara81 Buna ziua! Am formulat cerere de interventie accesorie in favoarea recurentului, deci in faza de recurs, insa instanta s-a pronuntat, fara sa ia in ... (vezi toată discuția)