avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Pensie UE impozitata in Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Pensie UE impozitata in Romania

Buna ziua,
Nu inteleg pe baza carei legi se mai impoziteaza o pensie de 35o de euro primiti din Germania,pentru anul fiscal 2014? Ar trebui sa platesc peste 1000 lei,din ce mi mi s.a spus la ANAF. Va rog sa-mi spuneti a mai patit cineva asa? Nu stiam ca trebuie sa depun declaratie de venit. Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)
Valoarea amenzii contraventionale pentru nedepunerea in termen a d600 Ajax29 Ajax29 Am primit azi (1 februarie), de la ANAF, o \"Notificare privind nedepunerea in termen a Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de ... (vezi toată discuția)