avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am doua masini vândute dar neradiate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am doua masini vândute dar neradiate

cum pot sa radiez 2masini nu am actele cartea masini si talonul,
as dori o solutie,
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
,
Cel mai recent răspuns: , 13:42, 22 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum ati instarinat vehiculele,fara parcurgerea procedurii legale de tranzactionare drept de proprietate ?
Puteti incheia declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu detineti vehiculele respective ,consemnati datele de identificare ale acestora,nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al acestora urmare instrainarii acestora
In baza declaratiei notariale,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea pe proprie raspundere a celor 2 vehicule
Dupa achitarea eventualelor debite aferente fiecarui vehicul,autoritatea fiscala urmeaza sa radieze vehiculele de pe rolul dv fiscal
Succes !
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot radia masina ca mostenitor? Oana V Oana V Tatal meu a detinut o masina si dupa decesul lui, mama a instrainat-o fara acte de vanzare-cumparare. Dupa decesul mamei si dupa succesiuna bunului imobil am ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)