avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare carte identitate

Buna. Locuiesc in polonia si pe 13 iunie imi expira cartea 9de identitate. Am facut o imputernicire in polonia la notar, pentru mama mea, pe care va trebui so traduc in romana. E in regula? SauCe acte imi sunt necesare pt schimbarea buletinului?
Nu este in regula. Trebuie sa mergeți la consulatul roman cel mai apropriat si acolo faceti procura specială la care atașați si o fotografie. Nu e valabil altfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)
S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara, Eu si sotia avem C.I. expirate de doi ani si abia acum am realizat deoarece nu le folosim prea des iar in Romania nu am fost in ultimii doi ... (vezi toată discuția)