avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara

As avea si eu o intrebare,sunt in ccc mai am putin si trebuie sa ma întorc la munca dar din pacate nu am cu cine lasa copilul...As putea sa imi iau concediu fara plata 1 an de zile,mai este valabilă legea aceea care zice in caz ca nu am cu cine lasa copilul angajatorul e obligat să dea cfp de 1 an
Cel mai recent răspuns: DeeaAndreea1989 , utilizator 23:28, 5 Iunie 2018
Nu mai exista nicun act normativ care sa prevada asa ceva.

Vorbiti cu angajatorul dvs.
Dacă îmi dau demisia imediat după ccc si sa zicem imediat ma angajez in alta parte,si dupa 1-2 luni ma da afara as beneficia de somaj? Sa nu fie întrerupere adică eu pe 12 imi dau demisia si pe 13 ma angajez,e posibil,doar stiu ca ccc e cotizat somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pana la un an sau 2 ani lauraoradea lauraoradea buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt angajata pe o perioada determinata (ca si functionar public) si anume pana in decembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu obligatoriu tata de minim o luna si pfa nikolay2 nikolay2 Buna ziua, Sotia are deja un an si 10 luni de concediu ingrijire copil si ne apropiem de momentul cand eu ar trebui sa intru in concediul obligatoriu de o ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)