avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum as putea sa îl pun pe fostul partener sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum as putea sa îl pun pe fostul partener sa plătească pensia alimentara?

Bună seara! Anul trecut am finalizat procesul de divorț cu 3 copiii pe care ii am în custodie. Întrebarea mea este cum as putea sa îl fac sa plătească pensia alimentara copiilor ,dacă el e plecat în Anglia? În hotărârea de divorț este menționat faptul ca el are de plătit pensie din data de 12 martie 2017. Eu momentan sunt in concediu de cresterea copilului,iar cei doi copiii au varsta de 11,respectiv 8 ani.
Cum se poate aplica legea în cazul meu? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:21, 22 Mai 2018
Se poate executa hotărârea în Anglia.
Doar ca trebuie să știți unde lucrează.
Poate ar fi mai utila o plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort custodie exclusiva Bombardier Bombardier Buna ziua,inca nu am terminat divortul cu 2 minori 14 ani respectiv 9 ani custodie comuna,dar am cerut exclusiva,dar nu asta este problema ea fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mirela4545 mirela4545 buna ziua.Am divortat in martie anul trecut,obtinand totodata si custodia totala a copiilor mei minori in varsta de 6 si 8 ani. S-a stability pt fostul sot sa ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lulu82 lulu82 buna seara!am o problema si poate reusiti sa ma ajutati dandu mi cateva sfaturi.anul trecut am facut o plangere penala pentru neplata pensiei alimentare,pentru ... (vezi toată discuția)