Nu este o solutie legala nici urcarea in masina a cainelui si sa-l duceti la distanta.Va multumesc mult dar astept si alte pareri .Mersul la politie a fost ptr mine mereu ultima varianta.Personal nu agreez turnatoriile si am un dispret teribil fata de reclamagii.
Aveti posibilitatea sesizarii politiei cu privire la acest lucru.
stapanaul de animale este raspunzator de daunele ce le produce anumalul sau.
Puteti sa-i solicitati acestuia, daune pentru stricaciunile facute de cainele sau.
Sesizati oficial politia teritoriala care detine departament distinct politia animalelor
Nu are rost sa va razbunati pe animal....pentru ca exista posibilitatea sa suportati dv consecintele legale
Initial notificati oficial vecinul cu obligatia respectarii dispozitiilor in vigoare privitoare la detinerea animalelor de companie-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta Am rezolvat treaba momentan.Am legat potaia fedeles si am dus-o la socrii vecinului la vreun km distanta de mine si am pus-o la roata masinii.apoi i-am intrebat pe mosi cam cum ar arata potaia daca trec cu masina peste ea.Baba pur si simplu a fost sa lesine in momentul in care am ambalat motorul .Au inteles mesajul ca nu le mai tolerez obrazul gros si au venit cu mine si cu potaia in portbagaj inapoi unde au cumparat un ham si un lant gros si au legat bestia.Momentan cred ca am rezolvat treaba.Ba mai mult mosul a venit apoi la mine cu o sticla de coniac din colectia ginerelui si ne-am inpacat.....ca doi oameni rezonabili