am un vecin care are o casa in constructie si 2 caini de vanatoare care pazesc.Problema e ca unul dintre caini are o deosebita placere sa sara gardul la mine in curte chiar daca are 2 metri inaltime si-mi fugareste pisicile si da roata cotetelor de gaini.De zeci de ori i-am transmis socrului proprietarului sa aiba grija de ei dar se pare ca-l doare in cot.de cate ori a sarit javra gardul am prins-o si am dus-o in tr-un colt al curtii si i-l dadeam socrului cand venea.Dar paharul s-a umplut in acesta noapte cand mi-a omorat o pisica care tocmai facuse 2 puisori in gradina cu flori. as dori sa stiu ce pot face ca sa scap de potaie.Sa-l omor nu pot ca am si eu 7 potai de talie mica dar care stau la mine in curte si nu la vecini.Daca l-as urca in masina si l-as duce undeva la o suta de km ar fi o varianta rezonabila ?.La vecini nu mai este vorba de greseala ci doar de nesimtire.
Buna ziua "ContSters474233".
1. Animalul este nevinovat. Nu are discernamant. Are doar instinct.
Nu gasesc ratiunea de a va razbuna pe acel caine.
2. Am inteles faptul ca iubiti animalele. Atunci ???
3. Incercati sa vorbiti cu "proprietarul". Pe "socru" nu constat ca l-ar interesa aceasta problema.
Daca nu gasiti intelegere, suprainaltati gardul. In cazul in care nu agreati ideea cu "Politia".
Lamurire!!!
Ancaa-65
Buna ziua! Am si eu o intrebare daca poate cineva sa im raspunda ,va rog si sa ma lamureasca si anume daca exista cumva la noi o lege care spune cati caini ... (vezi toată discuția)