avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport rulota din anglia in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport rulota din anglia in germania

Buna as dori sa știu cum pot transporta o rulota din Anglia in Germania,având in vedere ca am permis românesc și mașina e înmatriculata pe Germania.

Alte discuții în legătură

Permis luat si dosar penal pentru ca am tractat o rulota din uk neinmatriculata luygi3 luygi3 buna. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. de curand am venit din anglia pana acasa, cu o rulota, eu fiiind stabilit acolo, masina inmatriculata ... (vezi toată discuția)
Remorca din anglia neinmatriculata g85 g85 buna ziua! am si eu o intrebare legata de remorcile aduse din anglia....in anglia remorcile nu sunt inmatriculate dar se poate circula cu nr de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vinzarii/cumpararii unei masini din germania caesarmj caesarmj Am gasit pe un site o masina SH. Am avut o discutie pe mail cu proprietarul masinii. Pe scurt el mi-a spus ca imi trimite masina printr-o firma serioasa in ... (vezi toată discuția)