avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda in baza HCL fara pancarta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda in baza HCL fara pancarta

Buna ziua,

Citesc de ani buni forumul d-voastra si asta este prima data cand pun si eu o intrebare. Raspunsurile d-voastre vor fi apreciate.

Am trecut ieri printr-o situatie. Am fost amendat pentru ca am parcat pe faleza in Eforie. Eram in masina, a venit agentul politiei locale si m-a amendat cu suma de 350 RON in baza unui HCL. Acum, nu e mare amenda si am sa o platesc. Intrebarea mea este: Locul in care am parcat era asfaltat, nu era niciun semn de parcare/stationare/oprire interzisa si nicio pancarta care sa specifice ca nu am dreptul sa opresc masina acolo pe o raza de 500m sau mai mult.. nu am gasit una... Pot contesta aceasta contraventie? Daca da, cum? Inteleg ca este o lege, dar este o lege locala, in ritmul acesta ar trebui sa cunosc toate legile din toate localitatile sa evit situatii de genul?

Mutumesc,
Adrian
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 15:47, 22 Mai 2018
Faleza este alee pietonala prin definitie. Se fac unele exceptii, pentru auto aprovizionare obiective localizate pe faleza, cu aprobarea primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala auricius auricius Am circulat si am parcat pe un drum asfaltat care este accesul catre un stadion din localitatea Videle,drum care limiteaza parcul public din localitate. Am ... (vezi toată discuția)
Parcare trotuar - amenda hcl victorte victorte Bună ziua, Astăzi am parcat mașina pe un trotuar, lăsând spațiu atât pentru pietoni, dar am lăsat și pista de biciclete ... (vezi toată discuția)
Amenda locala. Just-drept Just-drept Am stationat cu auto pe un loc unde era indicatorul oprirea interzisa. Eu am rămas in masină, colega mea a mers pana la magazinul unde stationasem, iar in 2 ... (vezi toată discuția)