avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua,
In cadrul unui proces de partaj, am solicitat ajutor public judiciar , constand in esalonarea platii taxei judiciare de timbru , echivalentul in lei a 350 euro. Ieri a avut loc procesul pentru solutionarea cererii si rapsunsul pe seit ul judecatoriei este :
Solutia pe scurt: Pentru a da posibilitatea pârâtului să depună înscrisuri în sus?inerea cererii de ajutor public judiciar conform anexei T- 04.06.2018
Document: Încheiere - Investire cu formula executorie 21.05.2018
Ma poate ajuta cineva , sa mi explice ce inseamna acest lucru? Mentionez ca am depus adeverinte de venit, grafice rambursare a creditelor precum si certificatul de nastere a fetitei pe care o am in intretinere.
Cel mai recent răspuns: DanielNitoi , utilizator 14:42, 22 Mai 2018
Puteti depune o declaratie olografa prin care sa declarati pe prroprie raspundere ca nu realizati alte venitiri,etc
Am depus declaratie pe proprie rapsundere model tipizat dar nu olograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor judiciar ContSters333333 ContSters333333 Daca nu am venituri - si nu am - pot dovedi cu acte in regula , credeti ca instanta ma poate scuti de o taxa de timbru pe valoare . Nu am cum sa platesc nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa timbru kristina_ro kristina_ro Buna seara, Umbla o vorba prin târg ca persoanele care locuiesc in străinătate nu plătesc taxa de timbru in cazul unui partaj judiciar între foști ... (vezi toată discuția)