Buna ziua,
Fac parte dintr-o asociatie cu 14 apartamente unde ne putem gestiona foarte dificil.
Doresc sa va adresez urmatoarele intrebari:
1. Ce pot face in situatia in care eu in calitate de membru al asociatiei doresc sa se stranga fondul de reparatii care de altfel este obligatoriu, iar majoritatea in adunarea generala nu doresc pe motiv ca atunci cand apare o problema se vor strage bani.
2. Ce se poate face la nivel de asociatie daca se decide in AG strangerea fondului de reparatie dar tutusi unii proprietari nu vor sa contribuie pe motiv ca atunci cand va interveni o situatie, vor plati atunci. Ce parghii am avea la nivel de asociatie astfel incat sa ii putem face sa contribuie la fondul de reparatii ?
Daca se hotaraste in AG, sa se stranga o suma de bani in fondul de reparare, atunci se va afisa pe lista de plata, daca nu plateste acea suma , atunci in lista urmatoare va aparea cu restanta.
Dupa 90 de zile intarziere de la afisarea listei, proprietari pot fi chemati in instanta pentru recuperarea restantelor.
Daca faceti procedurile conform legii, nu au nicio sansa , vor trebui sa plateasca si penalitatile aferente + cheltuielile de judecata ale dvs.
Fond reparații
Dorești
Bună ziua,
Am o problema la fondul de reparații am avut suna de 480 lei din care pentru zugrăvească interioara a blocului trebuia sa extragă doar 300 de ... (vezi toată discuția)