avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul nu a contribuit la pilonul II pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul nu a contribuit la pilonul II pensie

Buna ziua, in scrisoarea legata de pilonul II de pensie privata pe anul 2017, angajatorul din perioada octombrie-noiembrie 2017 nu a platit contributia la pilonul II de pensii.
Unde as putea face o sesizare? As mai putea gasi si alte neregului?
Va multumesc,
Ileana
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:13, 22 Mai 2018
Daca nu au ajuns banii la pilonul II poate nu au fost virate sumele la bugetul de stat, sau au fost virate mai tarziu si contributia se regaseste cumulata pe mai multe luni. Cu siguranta angajatorul va poate oferi un raspuns clar la aceasta problema.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare: pilonul 2 de pensii privat ne scade pensia de stat ? livvv livvv Buna ziua, Am o nelamurire legata de calculul punctului de pensie . In cazul meu sunt angajat ca operator productie intr-o fabrica si contribui atat la ... (vezi toată discuția)
Pensie privata TeodoraR TeodoraR Buna ziua, ma adresez dumnevoastra cu o intrebare legata de pensia privata. Din ce venituri se face retragerea pentru pensia privata? Am primit o scrisoare ... (vezi toată discuția)
Pilonul 2 de pensie valentina2010 valentina2010 M am angajat in urma cu trei ani la o firma privata cu contract de munca 8 ore. Am primit recent o scrisoare de la o firma de asigurari pentru a face un ... (vezi toată discuția)