avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numar persoane intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numar persoane intretinere

M-am trezit ca tb sa achit intretinere ptr 2 persoane in loc de o singura persoana. Nici macar in vizita nu am primit pe nimeni nici macar o zi!. Am facut o solicitare de remediere catre presedinte asociatie si am readus la cunostinta ca locuieste 1 singura pers la adresa respectiva. In situatia in care nu se remediaza eroarea ce pot sa fac? Administratorul se ocupa frecvent cu diverse sicane iar aceasta este una dintre ele. Ce pot sa fac daca si in lunile urmatoare se intampla la fel?
Cel mai recent răspuns: Aurelian Buharu , utilizator 00:10, 23 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Foarte corect ! Contestati lista de plata ! Contestatie se face in maxim 10 zile de la data afisariilistei de plata. Data afisarii trebuie sa fie inscrisa pe lista de intretinere ! Contestatia o faceti catre presedintele de asociatie, iar acesta trebuie sa va raspunda in termen de 7 zile. Nu raspunde, faceti sesizare la biroul asociatii de proprietari de la primarie.
Cu multa stima, Aurelian B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere incarcata lilianaG lilianaG suntem 2 pers intr-un apartament cu 3 camere ~ am *gazduit* un prieten timp de 5 zile in iunie si adm. mi l-a trecut ptr iunie si iulie la cheltuielile comune ... (vezi toată discuția)
Este normal sa plătim? ? Calu Daniel Calu Daniel Este corect ca la un ap cu 3 cam 3 pers et 1 sa plătim mai mult decit la un ap 2 cam 3 pers et 10...? Constanta asociația de proprietari nr 181. Sunt de ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta calculul platii la intretinere? MaraPuscasu MaraPuscasu Buna ziua. Fiind studenta, pe perioada anului universitar am locuit cu chirie impreuna cu alte 2 colege intr-un apartament din bucuresti. Inainte sa eliberam ... (vezi toată discuția)