avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere bilant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere bilant

Orice societate comerciala are obligatia de a depune bilantul pana in 30 mai 2018? Este vorba de o firma cu 0 angajati si cu declaratiile la trimestru.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:50, 24 Mai 2018
A desfasurat vreodata activitate? A mai depus situatii financiare anuale vreodata?
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere situatie financiara anuala anaf iuliancico iuliancico Buna ziua, detin un SRL din 2016, incepand cu anul 2018 am depus declaratii trimestriale pe 0, firma nemaiavand angajati nici activitate. Acum mi se cere sa ... (vezi toată discuția)
Data limita de depunere a bilantului dumis dumis Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de depunderea bilantului. Am observat ca bilantul de pe un an se poate depunde si anul urmator...insa care ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2008 ccoco ccoco buna ziua, care este data limita pentru depunerea bilantului la 31.12.2008 la administratia financiara? multumesc (vezi toată discuția)