avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna seara,
Am cumpara,in 2007 o masina, prin leasing, pentru care am achitat taxa auto , masina fiind pe soc. de leasing iar eu utilizatorul. Am vreo sansa sa recuperez aceasta suma?
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
DuracIonel, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariusstoican , utilizator 22:18, 22 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer, nu stiu in ce consta achizitionarea unei masini prin leasing. Insa, din moment ce ati achitat taxa auto inseamna ca ati inmatriculat masina pe numele dvs. Sau nu e asa? In acest caz nu vad de ce va faceti griji cu privire la recuperarea taxei auto. Din moment ce dvs ati platit-o, dvs aveti dreptul sa o recuperati.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
mariusstoican, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare butnarsimonaelena butnarsimonaelena Am o masina in leasing achizitionata in oct 2007, iar taxa de prima inmatriculare a fost achitata in luna noiembrie 2011.Cum pot recupera aceasta taxa de la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto octavian70 octavian70 Buna seara,am si eu o intrebare:in anul 2005 am cumparat o masina skoda octavia 1,9 TDI noua in leasing.Anul acesta in luna mai se termina leasingul si va ... (vezi toată discuția)