avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie incheiata in Canada care nu a fost ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie incheiata in Canada care nu a fost inregistrata pana acum (timp de 35) ani. Acum nu o primesc pentru ca sotia nu mai re act de identitate pe numele de fata

Casatoria noastra a fost incheiata in Canada acum 35 ani si nu a fost inregistrata pana acum (timp de 35 ani). Amandoi suntem cetateni romani din nastere.

Acum nu primesc certificatul de casatorie la trascriere la consulat pentru ca sotia nu mai are act de identitate pe numele de fata. Pasaportul ei canadian este pe numele meu de familie.

Mai are pasaport romanesc expirat pe numele de fata, dar bineinteles cu nu este acceptat. Si nici nu vor sa emita un pasaport nou romanesc pe numele de sotiei de fata, spunand ca ea este 'casatorita'.

Stie cineva cum se poate rezolva?

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
George T, utilizator

Alte discuții în legătură

Refacere pasaport romanesc cu mentiunea crds cassy cassy buna ziua ! o persoana care are dubla cetatenie (romana - canadiana) si careia i-a expirat de 4 ani pasaportul romanesc cu mentiunea cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman- canadian a nascut in romania, si de-aici numai probleme avatar899 avatar899 Am venit in Romania cu ideea sa fiu langa familia si prietenii de aici pentru nasterea acestui copil. Totul frumos pana vine vorba de actele pentru ... (vezi toată discuția)
Romani cu domiciliu in strainatate Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Va supun atentiei urmataorea speta: fiul meu a plecat in strainatate, impreuna cu sotia si fiica de 4 ani, cu contract de munca (e inginer IT) pe ... (vezi toată discuția)