avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie opc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie opc

Buna seara! Eu sunt tehnician de unghii false si lucrez acasa, pe baza de programari. Am pfa, am casa de marcat, am o camera separata pentru cliente, clientele au acces la grup
sanitar, dezinfectez si sterilizez instrumentarul. Deci, in ochii mei totul este ok.
Pentru programari folosesc o aplicatie online la care au acces clientele pentru a-si face singure programare.
Saptamana trecuta am avut trecuta o programare pentru oja semi incepand cu ora 15.50. Durata acestui serviciu este de 100minute. Clienta care trebuia sa vina m-a sunat dupa 7 min sa imi zica ca este in zona si sa-i explic unde sa ajunga. Eu i-am explicat ca nu o mai pot servi intrucat a intarziat deja iar eu la ora 16.30 cand i se termina dansei programarea trebuia sa plec sa imi iau copilul de la cresa, prin urmare orice decalaj de program nu imi este permis. Dansa a fost foarte revoltata de acest fapt si mi-a inchis telefonul in nslas.
Azi m-a contactat telefonic o doamna care, initial, a dorit sa afle unde ma gaseste sub pretextul ca doreste o programare. Vazand ca eu nu ii dau adresa si spunandu-i ca loc liber am incepand cu 5 iunie si ca daca doreste programare va primi si locatia, dansa s-a prezentat a fi inspector la opc si m-a instiintat de faptul ca am o sesizare la biroul opc din orasul meu. Ma asteapta dimineata la ora 8.00.
Eu banuiesc ca este vorba de clienta refuzata de mine.
Cum si ce pot face in situatia data? Nu as vrea sa iau amenda pentru o doamna care nu stie notiunea timpului. Orice sfat, orice referire la art de lege care sunt ib beneficiul meu sunt bine-venite!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:45, 23 Mai 2018
Mergeți linistita la OPC. Dacă prin absurd primiți amenda, se poate contesta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon infrumusetare - norme ue honey_geoo honey_geoo Buna seara! Care sunt normele de functionare ale unui salon de infrumusetare (manichiura, pedichiura, coafor, frizerie, cosmetica, masaj, solar)??????Care ... (vezi toată discuția)
Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)
Discriminare in functie de sex la locul de munca BlossomDead BlossomDead Salut, Doresc prezint si eu o situatie care m-a lasat cel putin nelamurit. De cateva luni (cu aproximatie 3) lucrez intr-un call center unde discut cu ... (vezi toată discuția)