avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine ma poate ajuta cu câteva sfaturi in legătură ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine ma poate ajuta cu câteva sfaturi in legătură cu o mașină cumpărată? Va multumesc

Am cumpărat o mașină iar proprietarul nu mia trimis fiscalul.si nu o pot înregistra in financiar si nici sa o transcriu pe numele meu.dețin toate actele mașinii.întrebarea este.cum pot sa înmatriculez mașină pe numele meu?si ce trebuie sa fac in acest caz?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
Vasy01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasy01 , utilizator 12:27, 23 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati oficial vanzatorul cu obligatia punerii la dispozitie a certificatului fiscal sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuiielilor aferente solutionarii in instanta
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat auto Alin_111Marian Alin_111Marian Buna ziua! Am cumparat o masina din alt judet ,la momentul respectiv doamna nu avea decat cartea masini si dovada pe numere (certificatul trebuia eliberat pe ... (vezi toată discuția)
Auto-intermediar Claudiu96G Claudiu96G Buna seara. Acum aproximativ 2 luni jumatate am cumparat un autovehicul , fiind prima mea masina cumparata fara sa ma informez despre procedurile legale pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte auto de la fostul proprietar valimo77 valimo77 Buna ziua ,am urmatoarea problema:am cumparat o masina inscrisa da la Iasi in baza unui contract de vanzare - cumparare,vanzatorul nu mi-a eliberat certificat ... (vezi toată discuția)