avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale orarul unei firme stabilit de cine?.....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

orarul unei firme stabilit de cine?.....

am autorizatie de la primarie de functionare cu program dar ulterior sa facut o sedinta de consiliu cu un rezultat final de inchidere la 23.00 a unit.Am un bar de zii si unu de noapte adica se deschide la ora 20.00si pana la ultimul client ce am de facut???
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 05:45, 31 Octombrie 2009
Tot de la primarie trebuie sa se aprobe. Pt program de noapte ar trebui sa vina cineva sa efectueze masuri sonometrice si sa elibereze autorizatia de functionare.
Mai trebuie sa aveti in vedere si o (eventuala) hotarare a consiliului local privind obligativitatea asigurarii ordinii in local si in imediata vecinatate (pt localul de noapte).
Se considera cu program de noapte orice local care e deschis dupa ora 22.
Mai trebuie sa aveti in vedere ca angajatii au (si) alte drepturi in cazul programului de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program bar Zaleczander Zaleczander Bună ziua. Am un bar într-o comună şi consiliul local, pentru a-mi îngreuna situaţia, a dat o hotărâre prin care nu am voie să îmi ţin barul deschis ... (vezi toată discuția)
Orar lucru firma alin1980 alin1980 Buna ziua as dori sa intreb ceva in legatura cu programul-orarul unei firme.. CA patron de firma pot inchide oricand anuntand inainte persoanele ce se ... (vezi toată discuția)
Consecinte nerespectare program de functionare paunescusorin paunescusorin Referitor la programul de functionare al anumitor prestatori de servicii.Care este legislatia in vigoare si ce efecte poate avea ,daca o Soc.Com.,din lipsa de ... (vezi toată discuția)