avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica

Buna ziua!Am si eu o nedumerire!
Sunt administrator,asociat unic la un srl,trebuie sa depun declaratia unica chiar daca in anul 2017 nu am realizat venituri de 22800 ron?Mentionez ca am incheiat contracte individuale de asigurare sociala cu Casa de pensii si cea de sanatate!
In asteptarea raspunsului d-voastra,va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:42, 23 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, o sa trebuiasca sa depuneti declaratia unica 212 si o sa va puteti incadra in a plati pentru sase luni si sa fiti asigurat intregul an. Asta e valabil pentru anul 2018 daca estimati in acest an doar venit din dividende, indiferent de valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declarație unica anaf. Ovidiu Ionut Ovidiu Ionut Bună ziua, dacă am obținut venituri din dividente mai mari de 22800 în anul 2017 însă în același timp am plătit contribuții salariale de valoarea ... (vezi toată discuția)
Cass ptr tranzactii bursiere/dividende cand esti salariat roflorin roflorin Buna ziua, Avand in vedere noua legislatie bogata in articole, as dori sa stiu in mod clar daca ptr o persoana salariata cu norma intreaga (care deja plateste ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate 2018 bejanmirela bejanmirela Suntem 2 asociati la o firma (microintreprindere) fara angajati. Platim impozit pe dividende. Cum platim contributia la sanatate, cat, ce trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)