avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... succesiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

succesiune

Suntem 2 copii, adulti, dar nu ne intelegem in ceea ce priveste casa, mostenita de la parinti- ambii decedati.
Deoarece succesiunea a fost facuta acum ceva timp, ~ 2 ani si nu reusesc sa ma inteleg cu sora-mea in ceea ce priveste partea de mostenire ce imi revine mie, este posibila vinzarea dreptului de succesiune si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: olivianus , utilizator 16:48, 23 Mai 2018
Va multumesc ptr precizari. Imi vor fi de folos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan in indiviziune - nu reusesc sa dau de ceilalti mostenitori. anyidulike anyidulike Buna ziua ! Am un teren intravilan ( cu un imobil construit pe el) obtinut printr-un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere. Persoana de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire DATSCH2010 DATSCH2010 Daca detin 30% dintr-o proprietate, in urma unei mosteniri, pot vinde partea mea altor persoane fara implicarea celor care detin restul proprietatii?mentionez ... (vezi toată discuția)
Partaj casa SICLING SICLING Va rog, dati-mi niste sfaturi, cu privire la urmatoarea situatie: detin in coproprietate (mai sunt inca 3 proprietari) o casa in Bucuresti (eu detin 50%). ... (vezi toată discuția)