avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Supliment pensie vaduva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Supliment pensie vaduva

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o persoana pensionata la limita de varsta in anul 1997(ultima pensie 1030 lei),cu o casatorie de 58 de ani,ramasa vaduva in anul 2014 si necasatorita ulterior,poate beneficia(la cerere) de supliment la pensie pentru persoane vaduve(L 225/2007) si daca da,unde trebuie adresata cererea? Va multumesc,o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:40, 27 Mai 2018
Chiar nu poate nimeni sa ma ajute,va rog mult,am nevoie de un raspuns! Multumesc anticipat!
Legea 225/2007 nu are astfel de prevederi.

Singura lege care face trimitere la ajutorul pentru sotul supravietuitor este legea 578/2004

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas seba1103 seba1103 Vaduva de 13 ani, detinatoare de pensie de urmas de un an de zile in valoare de 380 de lei, vreau sa stiu daca primesc acel ajutor de pensie pentru vaduvele ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor MIA_VL MIA_VL Buna ziua! Mama mea a lucrat in agricultura si a avut pensia minim garantata de 350 lei. Tata a murit acum un an si pensia lui era de 600 lei. Pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Doina Elena Doina Elena Mi s-a spus la pensii ca salariata nascuta in 10.1952, cu 27 ani si 2 luni vechime totala din care 5 ani si 10 luni in gr.2, indeplineste conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)