avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost debranșat de la rețeaua electrica fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost debranșat de la rețeaua electrica fără preaviz. Vreau să-i dau în judecată, cum aș putea să dovedesc că nu l-am primit?

Buna ziua.am fost debransat de la reteaua electrica fara un preaviz in prealabil,am sunat la firma de electricitate si mi-au zis ca de fapt a fost trimis si confirmat cand de fapt nu am primit.mentionez ca vreau sa ii dau in judecata dar nu stiu cum as putea dovedi ca nu am primit acel preaviz.ce pot sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 20:06, 7 Iunie 2018
Buna ziua "Nass" .

Cu toata placerea.
Oricand, in cadrul acestui forum/site.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Posibilitate sistare furnizare energie electrica de catre proprietar pentru chiriasul rau platnic nyusziful nyusziful Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns: chiriasul nu isi mai achita chiria deja de 2 luni consecutive. Am aflat ca si la curent are datorii(si implicit ... (vezi toată discuția)
Deconectare cez oltenia Matei188 Matei188 Bună ziua Sunt Matei Ivan și am o bunică în Satul Tecuci Com Balaci jud. Teleorman care are contract de furnizarea energiei electrice cu CEZ. ... (vezi toată discuția)