avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... angajare administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

angajare administrator

Buna ziua . De cand cu modificarile la contributii sunt multe probleme cu plata salariilor. Exista vreo modalitate la administrator sa nu se mai platesca contributii asa mari ? Platesc la un salar de 600 lei pe cartea de munca ,contributii la salarul minim pe economie. Ce as putea face ? In felul acesta vom ramane fara servici.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 18:49, 23 Mai 2018
PFA sau SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa valentin.ropota valentin.ropota In situatia in care pfa este angajat la stat si are retineri din salariu la sanatate si pensie trebuie sa mai plateasca ceva la CASS si CAS ca si PFA fara ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a comisionului madalin patrascu madalin patrascu Sunt angajat la un magazin de mobila si deci lucrez in vanzari, patronul m-a rugat sa caut o metoda legala prin care sa ma poata plati.Va rog daca se poate ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)