avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocarea aprobarii unui PUZ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocarea aprobarii unui PUZ

Buna ziua

am cumparat un teren intr-o zona in care un PUZ este pe cale sa fie aprobat ( este de jumatate de an pe listele CGMB, cu toate avizele cerute ). Acum am aflat ca primaria de sector a initiat un alt PUZ pe acea zona, PUZ care a intrat deja pe lista de discutii a urmatorului consiliu CGMB ( in numai o saptamana ), in care se propune o cu totul alta lotizare si destinatie a terenului MEU. Este vreo cale de a bloca aprobarea acestui PUZ ?

multumesc
Nicu Vasile

Alte discuții în legătură

Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Cerere autorizatie de constructie fara rezolvare deoarece teren privat in pug este "parc comunal propus"? NicoleIosif NicoleIosif Buna seara. Am un teren, am proces verbal de punere in posesie, am titlu de proprietate in care este specificat; Teren extravilan - arabil. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Probleme aprobare puz la primarie rahan_X rahan_X Am o problema cu terenul meu. Am inceput anul trecut documentatia de PUZ pentru un teren aflat in proprietatea parintilor. Am luat toate avizele si acum sunt ... (vezi toată discuția)