am avut asigurare casco la omniasig.
Mi sa rupt sasiul camionului,am facut sesizare ,s a facut constatarea in luna octombtie 2017,de atunci masina este in service,si acum am primit solutia prin telefon ca nu mi da despagubire doar 5.000 roni pt ca acum doi ani a anuntat tellefonic ca la aceeasi masina s a adesprins semiremorca si a facut ceva minor la sasiu. Cum poate soferul sa anunte fara sa stie proprietarul masinii?
si inca ceva,atunci nu s a facut nicio constatare.
ce este de facut in acest caz? daca este nevoie revin cu detalii.
multunesc anticipat.
1. In prezentarea dvs. nu se mentioneaza care este evenimentul asigurat care a condus la ruperea sasiului.
2. Depinde ce s-a trecut pe nota de constatare semnata de parti.
3. Depinde de devizul de reparatia si solutia tehnica data de service.
4. Depinde ce se mentioneaza pe inspectia de risc la primirea in asigurare.
5. Daca s-a deschis un alt dosar in anii precedenti pentru aceleasi avarii trebuiesc despagubite separat dosarele potrivit constatarilor din fiecare dosar.
Trebuie facuta constatarea la primul dosar (depinde ce s-a declarat), pentru avariile din acel eveniment si constatarea pentru al doilea dosar pentru avariile din evenimentul cel mai recent.
ruperea sasiului a avut loc intr-o parcare trecand peste o bordura nesemnalizata,sasiul agatanduse de sasiul remorcii.
la primul eveniment nu eu am declarat mci soferul fara a stii eu, si nici constatare nu s a facut.
el atunci nici macar nu m a anuntat pe mine ci a data el tel pt a anunta evenimentul.
eu stau cu masina la daf service din luna oct.2017
nici acum nu mi au trimis solutia data ci doar m a sunat un lucrator si mi a zis ca mi ofera 5000 roni,
Drepturile angajatului
ionnic
firma din Olanda poate obliga soferul sa plateasca reparatiile unei remorci,,daca aceasta are asigurare?Sotul meu lucreaza la o firma cu sediul in olanda,cu ... (vezi toată discuția)